Karry svitses i smørret, og de hakkede løg og hvidløg ristes af. Tilsæt bouillon og flåede tomater og lad koge i 10 minutter. Tilsæt fløden, smag til med salt og peber. Fersknerne skæres i tynde både og tilsættes sammen med rejer. Nu skal suppen blot varmes godt igennem. Ved servering lægges først et par spiseskefulde kogte ris i den dybe tallerken og derfter hældes suppen over. Servér med brød.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften