0
One pan koteletter med svampe, gnocchi og mozzarella

One pan koteletter med svampe, gnocchi og mozzarella

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

  1. Ovnen tændes på 230 grader.
  2. Svampene skæres i rustikke stykker. Løg, og så meget hvidløg som man vil have, hakkes fint. Spinaten renses og slynges tør.
  3. Koteletterne brunes på en stor, dyb pande, der kan gå i ovnen. Når koteletterne er brunet et halvt minuts tid på hver side, tages de op og lægges til side, tildækkede. Hvis ikke man har en dyb pande, der kan gå i ovnen, sætter man bare et ildfast fad ind i ovnen for at blive forvarmet.
  4. Svampene steges ved meget høj varme på panden, til de er brune og bløde. Læg dem ved siden af koteletterne.
  5. Løg og hvidløg steges i smør på panden ved middelvarme, til de er bløde og gyldne.
  6. Kom svampene over i panden til løgene, og skru op for varmen. Hæld tomaterne ned til grøntsagerne, efterfulgt af gnocchi og spinat.  Vend det hele rundt, og lad det koge op.  Hvis man bruger et ildfast fad, hældes grøntsagerne over i fadet nu.
  7. Koteletterne lægges ovenpå tomatsaucen, og der lægges en skive mozzarella ovenpå hver kotelet (se video ovenover).
  8. Bag retten i ovnen i ca. 10 minutter, til mozzarellaen er smeltet og gylden og gnocchien mør.
Anretning

Fadet/panden sættes direkte på bordet.

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?