0
One-pan fajita-okse med søde kartofler.
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
løghvidløgtomatersøde kartofler
1 min.
Klargøring

De søde kartofler skrælles og skæres i mundrette stykker på omkring 2x2 cm.
Sæt kartoflerne over at stege i olie i en stor pande, der kan rumme hele retten.

Imens kartoflerne steger, hakkes løg og hvidløg mellemfint.

Tomaterne skylles og skæres i rustikke stykker.

Ranchdressingen røres ud i creme fraichen.

hakket oksekød
10 min.
Retten samles

Når kartoflerne er sprød-møre, krydres de med salt og peber, og hældes ned i en skål.

Kødet steges ved hård varme, til det er brunet godt af. Tilsæt løg, og lad dem stege med til de er gennemsigtige. Smag til med salt og peber.
Kødet hældes over til de søde kartofler, og panden varmes op igen, til den er meget varm.

Hæld lidt olie på den hede pande, og hæld hvidløgene i panden. Lad dem stege et par sekunder, og drys så fajita-krydderiet over løgene hurtigt efterfulgt af de hakkede tomater. 
Lad tomater og hvidløg stege et par minutter.

Kød og søde kartofler kommes tilbage på panden, og det hele simrer, til kartoflerne er møre. Hvis retten bliver for tør, kan du hælde lidt vand på.

Smag til med salt og peber, samt evt. god chilisauce.

30 min.
Servering

Hæld halvdelen af ranchdressingen hen over retten på panden, og giv resten til ved siden af.

~Velbekomme ~

 

 

Bonusinfo

Fajita indeholder:

25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt. 

*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.

Bonusinfo

Ranchdressing mix indeholder:

20% dildspidser, 20% purløg, 20% persille, 10% hvidløgspulver, 10% løgpulver, 10% sort peber, 10% sennepsfrø.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?