0
One pot kulmulefilet med Aloo Gobi
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

1. Start med at dele fisken i portionsstykker.

2. Krydr fisken med lidt salt, og vend den med 1/3 af Aloo Gobi krydderierne. Sæt fisken til side.

3. Skræl kartofler og skær i tern af ca. 2 x2 cm

4. Del blomkål i små buketter

5. Varm lidt neutral olie i en bredbundet gryde med tilhørende låg over medium-høj varme. Når olien er varm, tilsættes kartoflernr og de sauteres, til de er gyldne.

6. Tag kartoflerne op med en hulske

7. Steg nu blomkål til også de er gyldne.

8. Juster varmen ned til medium-lav, tilsæt evt. lidt mere olie, hvis det er nød¬vendigt, og sauter nu de hakkede løg, indtil de er bløde og gyldne, men ikke brune.

9. Derefter tilsættes hakket hvidløg og fintrevet ingefær, og det hele sauteres igennem i et par minutter.

10. Kom de hakkede tomater i sammen med det sidste af krydderiblandingen, og lad det simre i 5-10 min.

11. Kom kartoflerne tilbage i gryden sammen med lidt salt.

12. Bring retten tilbage til simrepunktet, dæk med låg, og kog i fem minutter.

13. Tilsæt blomkål og yoghurt samt evt. et stænk vand. Læg låg på og kog i 2 minutter.

14. Smag nu retten til med lidt sukker, salt og limesaft.

15. Kom fisken i gryden, og pres den let ned i Aloo Gobien.

16. Dæk med låg, og lad retten simre i 3-4 minutter.

Anretning: Som vist på billedet toppet med masser af skyllet og plukket koriander.

Aloo = Kartofler.

Gobi = Blomkål.

Aloo Gobi er en traditionel indisk vegetarret, som kan klassificeres som comfort food.

Aloo Gobi krydderimix indeholder: Spidskommen, nigellafrø, korianderfrø, chilipulver, gurkemeje, methi (tørrede bukkehornsblade og garam masala).

Bonusinfo

Aloo Gobi krydderi indeholder: 30% Spidskommen, 15% nigella frø, 15% korianderfrø, 15% chilipulver, 15% gurkemeje, 10% methi (tørret bukkehorn blade og garam masala)

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?