Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær pølserne i tynde skiver, finthak løget, og skyl og halvér tomaterne. Skær courgetten i små tern, og hak basilikum groft (gem lidt til pynt).
Kom pastaen i en stor gryde eller sauterpande. Tilsæt tomatsaucen + 4 dl vand pr. pose spaghetti. Herefter tilsættes pølse, løg, tomat, courgette og basilikum. Krydr med salt og peber, og tilsæt lidt god olivenolie. Bring gryden i kog under låg ved middelhøj varme, og lad retten koge i 10-12 min. Rør i gryden undervejs, og tilsæt evt. en smule vand, hvis pastaen virker tør. Sluk for blusset, og smag til med salt og peber. Vend rundt med 3/4 af den revne ost. Drys det sidste ost på toppen, og lad retten sætte sig et par minutter under låg, før den serveres.
Pynt med det sidste basilikum, og sæt gryden på bordet.
Velbekomme.
Salame Cacciatore er fremstillet af grisekød i regionen Parma i Italien. Pølsen som vi bruger er produceret af en familievirksomhed, som udelukkende fremstiller pølser af tungsvin af italiensk oprindelse. Skinkerne anvendes til Parma skinke. Salame Cacciatore er nok den mest kendte salame af dem alle i Italien.
PRODUCERET AF FAMILIEN SGAMBARO
Linguine betyder ”små tunger” på italiensk, og er en klassisk pastatype som egner sig rigtig godt til vongole og blåmuslinger eller bare som de er, med lidt olie, salt og peber samt friskrevet parmesan. Denne smagfulde linguine er udviklet i tæt samarbejde med Signor Sgambaro fra Veneto.
Durumhveden mølles unikt for Il Fornaio i Sgambaros egen mølle. Faktisk mølles durum kernerne hele 6 gange, for at opnå det ønskede resultat. Kun en mindre del af hvedens hårde klid frasorteres. Pastaen presses i bronzeforme og tørres nænsomt.
Med denne unikke process skabes en 50% fuldkornspasta, der både er smagfuld samt bevarer tekstur og smag fra hele durumhveden.
Kundekommentarer ()