0
One pot spaghetti med salame Cacciatore, courgetter & tomat

One pot spaghetti med salame Cacciatore, courgetter & tomat

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Pastaretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Durumhvedemel, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

salame Cacciatoreløgtomater på stilk, fx cherry, blomme eller cocktailgrøn courgettebasilikum
1 min.
Forberedelse:

Skær pølserne i tynde skiver, finthak løget, og skyl og halvér tomaterne. Skær courgetten i små tern, og hak basilikum groft (gem lidt til pynt).

linguineSkagenfood tomatsugorevet ost
5 min.
One pot pasta:

Kom pastaen i en stor gryde eller sauterpande. Tilsæt tomatsaucen + 4 dl vand pr. pose spaghetti. Herefter tilsættes pølse, løg, tomat, courgette og basilikum. Krydr med salt og peber, og tilsæt lidt god olivenolie. Bring gryden i kog under låg ved middelhøj varme, og lad retten koge i 10-12 min. Rør i gryden undervejs, og tilsæt evt. en smule vand, hvis pastaen virker tør. Sluk for blusset, og smag til med salt og peber. Vend rundt med 3/4 af den revne ost. Drys det sidste ost på toppen, og lad retten sætte sig et par minutter under låg, før den serveres.

15 min.
Anretning:

Pynt med det sidste basilikum, og sæt gryden på bordet.

Velbekomme. 

Bonusinfo

Salame Cacciatore er fremstillet af grisekød i regionen Parma i Italien. Pølsen som vi bruger er produceret af en familievirksomhed, som udelukkende fremstiller pølser af tungsvin af italiensk oprindelse. Skinkerne anvendes til Parma skinke. Salame Cacciatore er nok den mest kendte salame af dem alle i Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?