Onion Bahji er en indisk krydderiblanding, der originalt bruges til at give smag til traditionelle sprøde løgfritter.
Her bruges det sammen med gris og kokos til en gang comfort-food med masser af smag.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kog risene efter anvisningen på posen.
Vend en smørklat forsigtigt ned i risene, når de er færdigkogt, og lad dem hvile under låg, til I skal spise.
Hak 1-2 fed hvidløg pr. pers. fint. Riv ingefæren fint, den skal ikke skrælles først. Du skal bruge 1 tsk. revet ingefær pr. pers. Skær peberfrugten i tynde strimler, og snit spidskålen og forårsløget fint. Del forårsløget i to bunker: en med den hvide del, og en med den grønne.
Steg kødet i olie ved høj varme i en stor sauterpande, der kan rumme hele retten, til det bruner. Tilsæt ingefær, hvidløg samt onion bhaji-krydderiet, og steg et par minutter. Kog panden af med en bundskjuler vand. Tag kødet op, og gem det i en skål.
Steg peberfrugten ved meget høj varme i sauterpanden ca. 1 minuts tid. Tilsæt den hvide del af forårsløgene samt spidskålen, og steg yderligere et par minutter, til kålen falder lidt sammen. Tilsæt kødet og kokosmælken, og kog op under omrøring.
Smag til med salt, peber samt evt. god chilisauce.
Drys den grønne del af forårsløget over retten, sæt panden på bordet, og servér med risene til.
Onion Bhaji krydderimix indeholder:
Kommentarer og forslag til opskriften