Start med at sætte to store gryder godt saltet vand over at koge - en til broccoli og en til pasta.
Skær broccolien ud i rustikke stykker. Tag gerne den møre del af stokken med. Kog broccolien i 5-7 min., til den er mør.
Kog pastaen i den anden gryde, til den er al dente - smag dig frem. Og husk at gemme pastavandet.
Skyl salaten, og skær den i brede strimler.
Hak hvidløget fint med en kniv, og riv osten fint på et rivejern.
Find en stor pande frem, og sæt den over ved mellem varme. Den skal kunne rumme hele retten.
Tilsæt et generøst skud olivenolie og hvidløg. Lad hvidløget sautere uden at tage farve et minut eller to, og tilsæt så de afdryppede broccolistykker.
Lad dem varme godt igennem, og mos gerne broccolien lidt med en gaffel. Kom så chili, miso og ca. 1/2 dl pastavand pr. kuvert op i panden.
Tilsæt den kogte pasta, og sving/rør godt rundt. Træk panden fra varmen, tilsæt osten, og sving godt rundt, så osten cremer retten. Smag til med salt, friskkværnet peber og godt med fintrevet citronskræl.
Vend den sprøde salat sammen med resten af retten, og anret i dybe tallerkener.
Spis med det samme.
Velbekomme!
Miso
- umamibomben der kan peppe enhver ret op!
Miso stammer fra Japan og er en fermenteret paste lavet på brune ris eller sojabønner.
Miso er karakteriseret med en enestående evne til at bidrage med unik dybde og umami til smagsprofilen i mange retter.
Krystal Karl er en dansk ost fremstillet af 100% komælk. De økologiske køer græsser i det midtjyske kuperede terræn omkring Himmelbjerget, hvorfra mælken forsigtigt transporteres til det lille, lokale mejeri, hvor osten fremstilles under kyndig overvågning af den lokale ostemester. Osten fremstilles efter mejeriets lokale traditioner og den specielle mælkesyrekultur der frembringer den unikke krystallinske smagsoplevelse. De krystallerede proteiner opstår under modningen, men kan fra produktion til produktion variere i mængde. Krystal Karl modnes videre på GRAND fromages affinageri i mere end 12 måneder.
Krystal Karl er en UMAMI-BOMBE!
- og modnes så længe for at give den maksimale Umami smag. Dette medfører også små farvenuancer, lækre krystaller og varierende tørhed af osten.
Alt sammen med et formål: Maximal Umami!
Kundekommentarer ()