0
Orientalske laksefrikadeller med stegte nudler

Orientalske laksefrikadeller med stegte nudler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Kør laksekødet på en foodprocessor med 1 tsk. salt. Tilsæt karrypasta samt 1 spsk. revet ingefær, bagepulver og æg. Kør det hurtigt sammen på fuld styrke. Skrab farsen over i en skål og vend halvdelen af den hakkede koriander deri. Form med en ske små runde deller og steg dem på en pande i rigeligt neutral olie ved medium varme til de er gyldne, sprøde og let sufflerede. Server straks.

Nudler: Kog nudlerne efter anvisning på pakken – og dræn dem for vand. Riv resten af ingefæren og skær den nederste halvdel af citrongræsset fint. Hak chili og hvidløg fint og rist det hele let af i lidt olie i en wok. Skær broccolien i små buketter og rist dem med i et minuts tid sammen med fintskåret rødløg, minimajs og snittet peberfrugt. Tilsæt kogte nudler, østerssauce, soyasauce, sesamolie, rørsukker og limeblade og rist det hele i et par minutter. Tilsæt dernæst ristede, hakkede peanuts og ristede sesamfrø og vend det hele sammen. Server med de lune deller og drys med masser af hakket koriander, mynte samt fintsnittede forårsløg.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?