0
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Løg, gulerødder og porrer rengøres, skrælles og skæres i tynde strimler. Kartoflerne skrælles og skæres i meget tynde skiver (brug evt. en flad ostehøvl).

Klip 4 store stykker bagepapir og læg en laksefilet sammen med grønsager og kartofler lagvis på hvert stykke. Dryp citronsaft og olie over, drys med salt og peber og smuldr ½ bouillonterning over hver.

Luk pakkerne (som en gave: først midtpå, dernæst i enderne) og luk med en hæftemaskine.

Bag pakkerne i ovnen ved 200° i 20-25 min. Tiden afhænger mest af kartoflernes tykkelse, og de kan evt. forkoges 6-8 min. for at gøre bagetiden kortere.

Oscars laksepakker serveres med brød.

NB! Fedtfattig ret.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.