0
Ostegratineret mørksej med svampe og pasta

Ostegratineret mørksej med svampe og pasta

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Mørksej: Skær fileterne i portionsstykker og placer dem i et smurt ildfast fad. Krydre med salt og peber. Bland ost, rasp og rosmarin sammen i en lille skål og fordel det på portionsstykkerne. Bages ved 190 g i en varm ovn i ca. 10-12 min. afhængig af tykkelse.

Pasta: Kog pastaen "al dente". Husk at komme salt i vandet.

Svampesauce: Løget hakkes fint og svampene skæres i skiver. Begge dele svitses i lidt olie i en gryde. Når de begynder at tage farve, tilsættes hvidvinen. Når hvidvinen er næsten væk tilsættes fløde 1,5 til 2 dl. Lad fløden koge ind til retten får en cremet konsisens. Smag til med salt og peber. Til sidst vendes pastaen i svampesaucen.

Server retten med en tomatsalat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?