0
Øko-ostepølser med forårsspidskål og æbler i karry

Øko-ostepølser med forårsspidskål og æbler i karry

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
spidskålæblerløgsmå kartofler
1 min.
Klargøring
  1. Kartoflerne sættes over at koge i saltet vand.

  2. Spidskålen deles i 8 stykker og roden skæres fra.

  3. Æblerne deles i 8 stykker, og kernehuset skæres fra.

  4. Løget hakkes mellemfint.
Skagenfood økologiske ostepølserspidskålæblerløgmadras karry
15 min.
Kål og pølser
  1. Pølserne sættes over at stege i smør ved lav varme.  Lad dem stå og hygge sig i 10 -15 minutter, mens du jævnligt vender dem.

  2. I en tykbundet gryde, der kan rumme grønsagerne steges løgene i smør til de er gennemsigtige.

  3. Hæld karryen ned til løgene og lad stege med til du kan dufte den.

  4. Spidskålen kommes i gryden sammen med et par spsk vand pr person, og evt. en ekstra smørklat.  

  5. Læg låg på gryden og lad dampe ved svag varme til kålen næsten er mør.

  6. Når kålen næsten er mør kommes æblerne ned i gryden sammen med en smule sukker, og grøntsagerne vendes sammen.
    Lad stå for lav varme til I skal spise.
30 min.
Servering

Anret kartoflerne og kålen sammen med pølserne på et stort fad og sæt på bordet.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?