Kartofler: Skyl kartoflerne og skær dem i tern på ca. 1X1 cm. Steg dem i olie ved medium varme. Når de begynder at tage lidt farve, tilsættes rødløg i tynde skiver og Ras el Hanout-blandingen. Steg videre ved svag varme til kartoflerne er møre, ca. 25 minutter. Hak hasselnødderne, og lad dem stege med de sidste 2-3 minutter.
Pølser: Steg pølserne ved lav varme over lang tid, så de får sprødt skind uden at revne. Vend dem ofte.
Kartoffelsalat: Skyl hjertesalaten og bræk den i mindre stykker. Skær tomaterne i kvarte eller halve. Lad kartoffel-løg-nøddeblandingen køle lidt af i en stor skål, og vend den så med tomater, salat og dressing. Den skal være lun, når du serverer.
Anretning: Anret en eller to pølser per person sammen med kartoffelsalaten. Dryp med olivenolie og citronsaft.
Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.
Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.
Kundekommentarer ()