Skær 1 peberfrugt og 1 skalotteløg i tern og sauter dem i lidt olie i en gryde. Tilsæt hvidvin, hønsefond og tomatpuré og lad saucen koge ind til det halve. Blend saucen med en stavblender, kog op igen, tilsæt fløden og smag til med salt, peber og evt. lidt sukker. Saucen kan jævnes med en smule maizena.
Skær 1 rød peberfrugt og 1 lille skalotteløg i meget, meget fine tern. Svits dem i lidt olie på en pande og tilsæt ½ tsk. revet citronskal. Krydr med salt og peber.
Del fisken i 4 portioner og læg dem i et smurt ovnfast fad. Fordel toppingen på fisken og bag dem i en 200 grader varm ovn i ca. 10 min.
Skær svampene i mindre stykker og rist dem i lidt olie på en pande til de er gyldne. Tilsæt ½ finthakket skalotteløg og vend til sidst spinaten i. Spinaten skal blot falde sammen, så er du klar til servering.
Server retten som vist på billedet sammen med små kartofler.
Kommentarer og forslag til opskriften