Mayonnaise: Hak ¼ bundt estragon og kapers og rør det hele sammen med mayonnaise, yoghurt (skyr eller cremefraiche kan også bruges), lidt citronsaft, salt og peber. Lad det trække på køl i 20 min. og smag til.
Fritter: Skrub gulerødderne rigtigt godt og skær dem i kvarte på langs. Vend dem sammen med 2 spsk. olie, hele timiankviste, salt og peber og bag dem møre og gyldne i en 200 grader varm ovn i 20-25 min.
Fisk: Del fisken i 2-3 ensartede portionsstykker, dup dem tørre og krydr dem let med salt og peber. Topping: Kom brødet i en foodprocessor og kør det til fine brødkrummer. Hak persille, purløg og ¼ bundt estragon fint og rør dem i krummerne sammen med revet citronskal, 4 spsk. olie, lidt salt og peber. Læg fiskestykkerne i et lille ovnfast fad, dryp med en smule olie og fordel brødkrummerne oven på. Sæt fadet øverst i den 200 grader varme ovn i ca. 12 min. til fisken er mør og toppingen gylden.
Server retten sammen med en sprød grøn salat og godt brød med sprød skorpe.
Kundekommentarer ()