0
Ovnbagt isingfilet med porrer og brunet kaperssmør

Ovnbagt isingfilet med porrer og brunet kaperssmør

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fisk: Krydr fileterne med lidt salt og peber. Fold dem på langs og placer dem i et smurt ovnfast fad. Sæt dem i en 190 grader varm ovn i ca. 20 min.

Porrer: Soigner porrerne og del hver porre i 4 stykker. Kog dem møre i letsaltet vand.

Brunet kaperssmør: Skær skalotteløget i skiver og del dem i ringe. Varm smørret i en kasserolle til det bliver gyldent. Tilsæt kapers og løgringe og varm igennem. Lige inden servering tilsættes friskhakket dild.

Anretning: Fordel porrerne på tallerknerne, hæld kaperssmørret oven på porrerne og læg fisken på den anden side af tallerknerne (se billedet).

Retten serveres sammen med små kogte kartofler.

Kommentarer og forslag til opskriften