0
Ovnbagt torsk med basilikumrasp samt ovnbagte jordskokker og peberfrugter

Ovnbagt torsk med basilikumrasp samt ovnbagte jordskokker og peberfrugter

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Mælk, Sennep, Torsk

Fremgangsmåde

Ovnbagte jordskokker og peberfrugter: Skrub jordskokkerne grundigt så der ikke er jord på, og skær dem i grove stykker. Soigner peberfrugterne og skær dem i grove strimler. Læg det hele i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber og vend det hele godt sammen med 1 spsk. olivenolie. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 30 min.

Fisk: Kom rasp, parmesan, basilikum, hvidløg (soigneret) og 2 spsk. olivenolie i en foodprocessor. Krydr godt med salt og peber og blend det sammen til en grov rasp. Læg et stykke bagepapir i bunden af et ovnfast fad og dryp med lidt olivenolie. Læg fisken i fadet og smør sennep på fisken. Tryk derefter raspen fast i senneppen så den dækker fisken. Bag fisken i 7-10 min. i den 200 grader varme ovn.

Anretning: Vend de bagte grøntsager med citronskal- og saft fra den halve citron før servering.

Læs mere om Miras aktiviteter på nettet og de sociale medier:

Miras madblog

Læs mere HER

Mira på Facebook

Læs mere HER

Mira på Instagram

Læs mere HER

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?