0

Ovnbagt kullerfilet med karrysauce og snackgrønt

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sennep, Kuller

Fremgangsmåde

Fisk: Skyl fileterne og dup dem tørre. Placér dem i et smurt ovnfast fad, krydr med salt og dryp lidt olie over. Sæt fadet i en 190 grader varm ovn i 8-10 min.

Karrysauce: Rist karryen af i en gryde, tilsæt løg og æble skåret i fine tern og lidt olie. Sautér det i ca. 2 min. Tilsæt æblejuice og hønsefond. Kog op og lad det koge ind til det halve. Til sidst blendes saucen og den smages til med salt og peber.

Bacon: Svits baconternene og drys dem over fisken inden servering.

Skær agurk og tomater i mundrette bidder og anret dem på et fad.

Server retten sammen med ris eller pasta.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?