0
Ovnbagt lyssej/kuller på gnocchi, blomkål og ristede blommetomater

Ovnbagt lyssej/kuller på gnocchi, blomkål og ristede blommetomater

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
blomkålsmå tomater på stilk, f.eks cherry, blomme eller cocktailhvidløg
1 min.
Blomkål og tomater.

Tænd ovnen på 225 grader varmluft. 
Sæt et stort ildfast fad, der kan rumme hele retten, ind for at forvarme sammen med en bageplade.
En gryde saltet vand sættes over at koge til gnocchierne.

Hak et eller to fed hvidløg groft pr. person.

Blomkålen deles i mundrette buketter, og vendes i olie og det hakkede hvidløg. Bag buketterne på bagepladen i omkring 20 min., til de er møre. Vend dem en gang undervejs.

De sidste 10 minutter kommes tomaterne med ind på pladen, og bager med.

citronfriske gnocchilyssejfilet med skind
10 min.
Gnocchi og fisk

Citronskallen rives fint.
Fisken deles i portionsstykker, og saltes på kødsiden.

Gnocchi koges efter anvisningen på pakken, og drænes i en si.
Vend en smule olivenolie ned til gnocchierne sammen med citronskal og peber.

25 min.
Færdiggørelse

Blomkålen og tomaterne hældes over i det ildfaste fad, og gnocchierne vendes ned til grøntsagerne. Smag til med salt og peber.

Fisken lægges over grøntsagerne. Dryp med olivenolie, og bag fadet i ovnen i 5-7 min., til fisken lige er gennembagt.


Fadet sættes på bordet, og alle tager selv.  

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?