Husk du skal selv have smør til saucen! Rigtigt smør er bedst, men du kan skam sagtens bruge smørbare alternativer – eller ligefrem olie – men smør er nu nummer 1.
Start med at læse hele opskriften grundigt igennem først.
Hollandaise:
Fif: Skulle saucen skille kan man prøve at samle den igen ved at tilsætte lidt iskoldt vand og piske kraftigt i den, hjælper det ikke må man legere en eller 2 nye æggeblommer - og så piske den skilte masse deri. Så skal det nok lykkes! Det er faktisk ikke så svært!
Som vist på billedet. Træk skindet af laksen og vend de kogte kartofler med hakket persille. Vrid lidt knust sort peber over aspargeshovederne og velbekomme 😊
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()