Fisk: Læg fisken på en bageplade, pensl med lidt olie og krydr med salt og peber. Forbag fisken i en 225 grader varm ovn i 7 min. Rør imens peberrod, fløde, finthakkede valnødder, klippet purløg, hakket estragon, smør, salt og peber godt sammen. Tag fisken ud og fordel krydderblandingen ovenpå fisken. Sæt fisken tilbage i ovnen og bag videre i ca. 15 min. (til fisken er mør).
Salat: Dressing: Riv skallen og pres saften af ½ appelsin og pisk begge dele sammen med eddike, honning, presset hvidløg, ½ dl olie, salt og peber og smag til. Fjern skallen på resten af appelsinerne og skær appelsinkødet i tynde skiver. Skyl salaten, slyng den tør og bred den ud på et fladt fad. Anret appelsinskiverne pænt ovenpå og dryp dressingen over. Pynt med tynde skiver skalotteløg og evt. ristede pinjekerner.
Server retten sammen med råstegte kartofler, en skefuld god pesto og masser af groft brød med kerner.
Som en ekstra luksus kan du pynte med sprødstegt parmaskinke brækket i små stykker.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kommentarer og forslag til opskriften