Ratatouille: Skær fennikel, squash, peberfrugter, hvidløg og rødløg i små fine tern. Sautér det hele i lidt olie på en varm pande og smag til med salt, peber og citronsaft. Kort før serveringen tilsættes tomaterne (befriet for kerner og skåret i tern).
Fisk: Skær fisken i portionsstykker (hvis det ikke allerede er gjort) Læg dem i et ovnfast fad, krydr med salt og peber og bag dem i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Fjern skindet før servering.
Glace: Balsamicoen hældes i en lille gryde og koges langsomt ind (ca. 10-15 min.) til den begynder at blive tykkere. Den stilles til afkøling, hvorefter den i løbet af få minutter får en cremet konsistens.
Anretning: Fordel ratatouillen på midten af 4 tallerkner og læg et stykke fisk ovenpå. Balsamicoglacen hældes rundt om både fisk og ratatouille i en tynd ring.
Server retten sammen med frisk pasta eller små nye kartofler.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kommentarer og forslag til opskriften