Skyl alle grøntsager og pil og finthak hvidløg og skalotteløg. Skær courgette og tomater i tern på ca. 1 x 1 cm. Skyl basilikum, pluk bladene fra stænglen, og hak dem fint - gem evt. lidt topskud til pynt.
Læg fileterne med skindsiden opad i et ovnfast fad med lidt olivenolie i bunden. Krydr med salt og peber på begge sider. Sæt fadet i en 160 grader varm ovn i ca. 12-15 min.
Kog pastaen i rigeligt, godt saltet vand i 3-4 minutter. Sigt vandet fra, og gem en lille smule af vandet til senere.
Rist courgetterne af på en meget varm pande i olivenolie. Når de er gyldne tilsættes hvidløg, som ristes med, til de bliver nøddebrune. Krydr med salt og peber. Tilsæt tomat og skalotteløg, og rist igen i 2-3 minutter.
Kom den kogte pasta over i panden til grøntsagerne. Kom et par skefude pastavand ved og kog retten ind så "saucen" samler sig om pastaen. Vend med plukket og hakket basilikum og smuldret feta og smag til med salt og peber. Pil forsigtigt skindet af fisken og del i portioner som anrettes i dybe tallerkener. Top fisken med pastaen og pynt med det sidste basilikum.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()