0
Ovnbagt lyssejfilet med ratatouille
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ris
1 min.
Ris:

Kog risene efter anvisningen på pakken.

auberginerød peberfrugtgrøn courgetteflåede og hakkede tomaterratatouillekrydderiskalotteløghvidløg
5 min.
Ratatouille:

Soigner og skyl alle grøntsager. Skær aubergine, courgette og peberfrugter i mundrette stykker på ca. 2 x 2 cm. Hak hvidløg og skalotteløg fint, og sautér dem i olivenolie i en bred tykbundet gryde. Tilsæt de øvrige grøntsager og krydderiblandingen, og lad det hele sautere godt igennem i ca. 5-10 min. ved jævn varme, mens du rører jævnligt. Tilsæt de hakkede flåede tomater og 1-2 spsk. god eddike (rødvinseddike eller sherry fungerer godt - men alle duer). Læg låg på gryden, og lad det hele simre i ca. 10-15 min. ved svag varme under jævnlig omrøring. Smag til med salt og peber samt evt. lidt sukker.

lyssejfilet med skind
25 min.
Fisk:

Dup fisken med papir på skindsiden, og krydr med salt og peber på begge sider. Læg fileterne med skindsiden opad på en bageplade med bagepapir, og lad dem trække i 5 min. ved stuetemperatur. Dryp lidt god olivenolie på fisken og sæt den i en 180 grader forvarmet ovn i ca. 6-8 min., til kødet er hvidt og deler sig i flager ved et let pres med fingeren. Træk forsigtigt skindet af fisken ved servering.

35 min.
Anretning:

Som vist på billedet.

Bonusinfo

Ratatouillekrydderi indeholder:

25 % basilikum, 25% timian, 25% havsalt, 15% rosmarin og 10% sort peber

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?