Fisk: Sprød topping: Bland (blødt) smør, skallen fra 1/4 citron, kødet fra 2 tomater skåret i tern (fjern kernehuset), lidt friskhakket persille, hvidløg og brødkrummer (fra hvidt brød) sammen. Skær fileterne i portionsstykker, placer dem i et smurt ovnfast fad, krydr med salt og peber og fordel toppingen på fisken. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i ca. 10-12 min.
Sauce: Skær 2 skiver bacon og 1 løg i tern og svits det hele i lidt olie i en gryde. Tilsæt resten af tomaterne (skåret i kvarte), tomatkoncentrat og grøntsagsfond. Lad det hele simre i ca. 10 min. Blend saucen og kog den ind til en passende konsistens. Smag til med salt og peber.
Sauté: Skær porrerne i tynde skiver. Svits dem i lidt olie (eller smør) i 5 min. Krydr med salt og pynt med lidt ristede pinjekerner.
Server retten sammen med frisk pasta.
Kundekommentarer ()