Græskarcreme: Skær kødet fra græskarret (vælg et på størrelse med en selleriknold) i mindre stykker og svits det i en gryde i lidt olie sammen med 1 hakket løg. Tilsæt hvidvin, hønsefond og rosmarinkvisten og lad det koge til græskarret er helt udkogt. Saucen blendes og sigtes. Tilsæt fløde og smag til med salt og peber.
Fisk: Fold fileterne på midten, læg dem i et smurt ovnfast fad og krydr dem med salt og peber. Sæt fadet i en 180 grader varm ovn i ca. 8 min.
Juliennegrønt: Soigner gulerødder, porre og selleri og snit dem i tændstiktynde strimler (se billedet). Damp dem i en gryde med lidt kogende vand og 1 smørklat i ca. 1 min. Sigt vandet fra og smag til med hakket persille, salt og peber.
Ristede kantareller: Soigner svampene. Rist dem i lidt smør på en pande i ca. 2 min. og krydr med lidt salt.
Server sammen med ovnbagte eller kogte kartofler.
Kommentarer og forslag til opskriften