0

Ovnbagt rødtungefilet med dildstuvede aspargeskartofler og agurke-/gulerodsstave

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kartofler: Skrub kartoflerne, kog dem møre i letsaltet vand, pil dem mens de er varme og halver dem. Smelt 3 spsk. smør og rør melet i. Tilsæt mælken lidt ad gangen under kraftig piskning til konsistensen er cremet. Rør kartoflerne i og varm igennem. Vend den finthakkede dild i og smag til med salt og peber.

Fisk: Dup fileterne tørre og krydr dem med salt og peber. Fold dem en gang på midten eller rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad. Kom små klatter af smør oven på fisken og halve citronskiver. Bag i en 175 grader varm ovn i 12-15 min. til fisken lige netop er mør.

Server sammen med agurke- og gulerodsstave.

Kommentarer og forslag til opskriften