Sauce tartare: Bland cremefraiche, sukker, cornichoner, kapers, 1½ tsk. revet peberrod, finthakket skalotteløg og sennep godt sammen og smag til med salt og peber og evt. mere dijonsennep. Lad saucen trække køligt 15 min. inden servering.
Fisk: Krydr fileterne med salt og peber, rul dem sammen og læg dem i et smurt ovnfast fad. Tilsæt hvidvinen og læg en tynd skive smør ovenpå hver rulle. Bag fisken i en 200 grader varm ovn i 10-12 min. til de lige netop er møre.
Kartofler: Skrub kartoflerne, kog dem møre i letsaltet vand og lad dem køle af. Kom 2 spsk. smør og 3 spsk. revet peberrod i en foodprocessor og kør det godt sammen. Skyl spinaten og slyng den så tør som mulig. Smelt smørret i en sauterpande ved middellav varme. Kom spinaten ved og sauter til den lige er faldet sammen. Tilsæt halverede kolde kartofler og varm dem langsomt igennem. Tilsæt væden fra fiskefadet og kog det hele lidt ind. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Server sammen med en sprød grøn salat og godt groft brød.
Kommentarer og forslag til opskriften