Kompot: Skræl jordskokkerne og vend dem i lidt olivenolie i et ovnfast fad sammen med 4 hele hvidløgsfed (med skal) og timiankvistene. Overdæk fadet med stanniol og bag i en 200 grader varm ovn i ca. 30 min (til jordskokkerne er møre). Sænk ovntemperaturen til 125 grader (varmluft) når jordskokkerne er færdige. Fjern hvidløg og timian og hak jordskokkerne groft. Jordskokkerne kommes i en gryde og vendes med spinat, tynde ringe af 1 løg og ½ tsk. hakket hvidløg. Smag til med salt og peber når spinaten er faldet sammen.
Fisk: Krydr fileterne med lidt salt og peber. Fold dem på langs og placer dem i et smurt ovnfast fad. Overdæk med stanniol og bag dem i den 125 grader varme ovn (ved varmluft) i ca. 15-20 min.
Server retten sammen med små kartofler og friskhakket persille.
Kommentarer og forslag til opskriften