0

Ovnbagt skærising med appelsin/timiansmør, sauté af svampe og porrer samt perlebyg med appelsin/citronsaft og krydderurter

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Skærising

Fremgangsmåde

Fisk, sauté og perlebyg leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Saucen leveres i en lille bøtte.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, sauté og perlebyg i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i sauté og perlebyg.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Skærisingfilet, smør, appelsinsaft, timian, rasp, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Sauté: Porrer, champignon, rapsolie, persille, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ ca. 500 g.

Perlebyg: Perlebyg, hønsebouillon, appelsin/citronsaft, persille, purløg, salt og peber. Nettovægt: ca. 425 g/ca. 850 g.

Holdbarhed:

• Levering 15. marts - bedst før 17. marts

• Levering 16. marts – bedst før 18. marts

• Levering 17. marts - bedst før 19. marts

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?