Fisk, sauté og perlebyg leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Saucen leveres i en lille bøtte.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, sauté og perlebyg i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i sauté og perlebyg.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Skærisingfilet, smør, appelsinsaft, timian, rasp, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Sauté: Porrer, champignon, rapsolie, persille, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ ca. 500 g.
Perlebyg: Perlebyg, hønsebouillon, appelsin/citronsaft, persille, purløg, salt og peber. Nettovægt: ca. 425 g/ca. 850 g.
Holdbarhed:
• Levering 15. marts - bedst før 17. marts
• Levering 16. marts – bedst før 18. marts
• Levering 17. marts - bedst før 19. marts
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kommentarer og forslag til opskriften