0
Ovnbagt skærising med rodfrugter og pinjekerner

Ovnbagt skærising med rodfrugter og pinjekerner

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rodfrugter/pinjekerner:

Start med at riste pinjekerner på en pande. Skær rodfrugterne i tern og svist dem på en pande med lidt olie i ca. 1 min. Krydre med salt og peber. Pinjekernerne blandes med rodfrugterne og det hele kommes i et ildfast fad.

Skærisinger:

Fileterne krydres med salt og peber og foldes så de er lige tykke og placeres oven på rodfrugterne. Kom en klat smør oven på fileterne. Retten bages i ovnen i ca. 8 min. ved 180 grader.

Retten kan serveres med nye kartofler eller grovt brød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?