0

Ovnbagt skærising på bund af rodfrugter og pinjekerner

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Bund: Start med at riste pinjekernerne på en tør pande og hæld dem i et ovnfast fad. Skær rodfrugterne i tern og svits dem på panden med lidt olie i ca. 1 minut. Krydr med salt og peber. Hæld rodfrugterne i det ovnfaste fad og bland dem godt sammen med pinjekernerne.

Fisk: Krydr fileterne med salt og peber og fold dem så de er lige tykke. Placer dem oven på rodfrugterne. Kom en klat smør på fileterne og sæt fadet i en 180 grader varm ovn i ca. 8 min. (til fisken er gennembagt).

Server sammen med kogt pasta og grove flutes.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?