0

Ovnbagt slethvar på cremet suppe af ovnbagte champignoner, hvidløg og timian

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Suppe: Rens champignonerne, skær dem i kvarte og hak 1 fed hvidløg og rosmarinen fint. Vend det hele sammen med lidt olie, salt og peber, bred det ud på en bageplade og bag i en 180 grader varm ovn i ca. 15 min. til svampene lige er gyldne. Pil skalotteløgene og 2 fed hvidløg og snit dem i skiver. Smelt smørret i en tykbundet gryde og sauter skalotteløg, hvidløg og timian til det lige begynder at tage farve. Tilsæt hvidvinen og lad den koge helt ind. Kom champignoner og hønsefond i og lad det simre under låg i 5 min. Blend suppen groft med en stavblender, rør fløde og mælk i og blend videre til suppen er cremet. Smag til med salt og peber og hold suppen varm.

Bacondrys: Skær baconen i ½ cm tynde stykker på tværs af skiverne. Rist dem gyldne og sprøde på en tør pande og dryp af på køkkenrulle.

Fisk: Pluk og hak persillen fint og bland den sammen med fintrevet citronskal, lidt salt og peber. Læg fileterne på en række og fordel persilleblandingen derpå. Rul fileterne sammen om fyldet, læg dem i et lille ovnfast fad og dryp med olie. Bag fisken ved 180 grader i ca. 12 min. til fisken lige er mør.

Anretning: Server suppen i varme dybe tallerkner toppet med fiskeruller og et drys bacon.

Server sammen med masser af godt brød og evt. en sprød grøn salat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?