0
Ovnbagt torsk med bacon og pastinak serveret med dijonsennepssauce

Ovnbagt torsk med bacon og pastinak serveret med dijonsennepssauce

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Hak 3 skalotteløg og læg dem i bunden af et passende størrelse ovnfast fad (det må ikke være for stort). Del fisken i portionsstykker og krydr godt med salt og lidt peber. Læg fiskene oven på løgene. Dryp lidt hvidvin over og sæt fadet i en 170 grader varm ovn i 12-15 min.

Bacon/pastinak: Skær baconen i tern og sautér dem i en gryde. Når baconen er gylden tilsættes pastinak og 1 skalotteløg - der i forvejen er skrællet og skåret i tern. Lad det hele sautere i ca. 1 min. Tilsæt 1 dl vand og lad det småkoge til vandet er væk.

Sauce: Hæld fløden i en lille gryde og rør dijonsennep i. Tilsæt løgene fra fisken og lad sauce få et kort opkog (hold fisken varm mens du laver saucen). Smag til med salt og peber.

Anretning: Fordel baconblandingen på tallerknerne, læg fisken ved siden af og server saucen til. Pynt med lidt persille på toppen.

Kokken anbefaler ovnbagte kartofler som tilbehør.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?