0
Ovnbagt torsk med citronkartofler
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kartoflerne skæres i tern, og lægges i et ildfast fad. Løg, tyndtskåret hvidløg, hakkede oregano blade, olivenolie, citronsaft og salt og peber vendes sammen med kartoflerne. Blandingen bages ved 200 grader i 45 min. Vendes rundt undervejs. Kartoflerne stikkes for at se om de er møre, hvis de ikke er, bages de til de er næsten møre. Fisken lægges med skindsiden nedad i et ildfast fad, pensles med olivenolie og krydres godt. Fisken bages i ca. 15min til den er færdig. Fisken serveres med kartoflerne og rigeligt af citronvæden herfra.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?