Sauce: Hak 3 skalotteløg, de 2 fed hvidløg og den grønne chili helt fint. Varm lidt olie op i en gryde og rist spidskommen- og fennikelfrø deri til de begynder at poppe let. Tilsæt løgene og sautér i 2-3 min. til de er klare, men ikke har taget farve. Tilsæt hvidløg, grøn chili, ingefær, mangochutney og gurkemeje og rist det med i 2 min. Rør fløden i og lad det simre til den er kogt lidt ind. Rør hakket koriander og gerne væden fra den bagte fisk i lige inden servering og smag til med citronsaft, salt og peber.
Fisk: Kryddersmør: Hak 1 skalotteløg helt fint. Sautér dem klare i en kasserolle i ½ spsk. af smørret. Tilsæt hvidvinen og kog den ind til næsten ingenting. Tag kasserollen af varmen, rør resten af smørret og chiliflagerne i og smag til. Skær fisken i passende portionsstykker og læg dem i et ovnfast fad. Krydr stykkerne med lidt salt og peber og fordel kryddersmørret ovenpå med en ske. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i ca. 10 min. til fisken lige netop er mør. Drys med friskhakket mynte og server.
Server sammen med dampede grøntsager, en sprød grøn salat og jasminris eller frisk pasta.
Kundekommentarer ()