Disse kødboller bliver bagt på en rist i ovnen, og drypper god stegesmag ned i saucen, der simrer i et ildfast fad nedenunder.
Det kan virke lidt mærkeligt både at bage kødbollerne og lave saucen i ovnen, men det gør at bollerne bliver godt brunede af, og beholder deres fine, runde form uden at skulle steges i en masse olie.
Fadet med kødboller sættes på bordet sammen med spaghettien.
Porchetta krydderi indeholder:
Timian, fennikelfrø, rosmarin, hvidløg, salvie, sort peber, havsalt - lige dele af hver
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften