Grønt: Skræl gulerødderne, halver dem på langs og skær dem i tynde skiver på skrå. Skær peberfrugterne i tynde strimler og del evt. sukkerærterne i to. Varm olie og sesamolie op i en wok eller sautépande og kom gulerødderne på. Rist 1 minut og tilsæt så peberfrugter, ærter, salt og peber. Rist yderligere 2-3 min. til de er knap møre med sprødt bid.
Fisk: Sæt en lille rist ned i en bradepande og hæld vand i, til det står 1 cm op. Læg tunbøfferne på risten og dæk helt til med sølvpapir. Bag fisken ved 200°C i 12-15 min. til fisken flager let ved berøring med en gaffel.
Sauce: Skær forårsløgene i tynde skiver på skrå. Kom forårsløg, soya, sherry, olie, ingefær, hvidløg, salt og peber i en gryde og kog det op. Læg tunbøfferne i et lille fad og hæld saucen over. Server straks med de ristede grøntsager og kogte jasmin- eller basmatiris til.
Kommentarer og forslag til opskriften