0

Ovngrillet mahi mahi med farin/karryglaze og eksotiske ris med ananas, kokos og macademianødder

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Ris: Læg risene i blød i koldt vand i 10 min. Skær ananaskødet i fine små tern og vend dem sammen med 1 tsk. brun farin. Trim forårsløgene og snit dem i tynde skiver. Rist kokosmelet gyldent på en tør pande og køl af på køkkenrulle. Skyl risene godt igennem til vandet ikke længere hvidfarves. Kom ris, fond og kokosmælk i en kasserolle, kog det hurtigt op ved høj varme og skru straks ned til svag varme. Læg et tætsluttende låg på og lad risene simre sagte i 10 min. Sluk for varmen og lad dem dampe færdigt i 10 min. – løft ikke på låget undervejs. Løsn risene med en gaffel og vend ananas (og farinlage), sojasauce og sesamolie i. Anret i en varm skål og drys med forårsløg, ristet kokos og hakkede macademianødder.

Fisk: Varm ovnen op til 225 grader og grill. Dup fisken tør, krydr med salt og peber og læg den i et smurt ovnfast fad med skindsiden nedad. Rør 1½ tsk. brun farin, karrypasta og 1 spsk. olie sammen til en ensartet pasta og smør det på fisken. Sæt fadet midt i ovnen og grill i ca. 10 min. til fisken er mør – hold øje med den undervejs, så farinen ikke branker!

Server sammen med lynstegte grøntsager og en lækker melonsalsa.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?