Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Del pak choyen i kvarte. Skær den hvide del i 2-3 cm brede strimler, og snit de grønne blade i mellemfine strimler.
Hak hvidløget groft. Skær peberen i strimler på omkring 1/2 cm tykkelse.
Skær gulerødderne i tændstikstynde strimler - nemmest på et mandolinjern. Del alternativt gulerødderne i halve på langs, og snit dem derefter meget tyndt med en kniv.
Skær kyllingen i tynde strimler og vend den med halvdelen af soyaen, et godt nip sukker og rigeligt med friskkværnet peber.
Udblød nudlerne i en skål i meget varmt vand, eller tilbered dem efter anvisningen på pakken.
Skyl dem hurtigt i koldt vand, når de er næsten helt bløde.
Sæt alle ingredienserne klar ved siden af din wok/store stegepande. Når først du går i gang med at stege, tager det få minutter inden maden er klar.
Varm wokken/panden op til højeste varme og tilsæt et par spsk. olie.
Steg kålen sammen med hvidløget, bare lige til kålbladene begynder at falde sammen. Tag kålen af panden og læg den i en stor sigte over en skål.
Steg nu peberfrugten på den hede pande, efterfulgt af gulerødderne. Det er vigtigt at grøntsagerne stadig har et godt bid, da de steger videre efter de er kommet af panden.
Hæld grøntsagerne over til kålen i sigten.
Steg til slut den marinerede kylling ca. 1 min., tilsæt derefter alle grøntsagerne, og til slut nudlerne. Lad det stege ca. 5-10 min. til kyllingen er gennemstegt.
Tilsæt Hoisinsaucen og resten af soyaen. Smag retten til med salt, peber samt evt. et godt nip sukker og god chili-sauce.
Vend det hele forsigtigt sammen med lange spisepinde eller to gafler.
Hæld retten over på et stort fad, eller anret i skåle.
Giv eventuelt mere chilisauce til ved siden af.
Kommentarer og forslag til opskriften