"Tam" dressing: Begynd her - bland ketchup, honning, knust hvidløg, finthakket rød chilipeber og limesaft med ca. 2 tsk vand. Juster evt. tykkelsen med mere vand. Smag til med salt, peber og øvrige ingredienser efter behag.
Porrer: Rens porrerne og skær dem i stykker på ca. 10 cm. Blancher dem i saltet kogende vand i 30 sekunder. Tag dem op og tør dem på et stykke køkkenrulle. Placer dem i et smurt ovnfast fad og fordel lidt honning på hvert stykke samt lidt salt og peber. Bag dem i en 190 grader varm ovn til de er gyldne (pas på de ikke bliver sorte).
Fisk: Skindsiden ridses med en skarp kniv (herved undgår man, at fileten buer på midten under stegning, og man opnår derfor en mere sprød skindside). Steges i lidt olie på en varm pande i ca. 2 min. (steges kun på skindsiden). Tag fileterne af blusset og lad dem hvile i 2 min. inden servering.
Ananas: Skær 4 skiver med en tykkelse på ca. 1 cm og fjern yderskallen. Rist dem på en grillpande (alm. pande kan også sagtens bruges) i lidt olie i ca. 1 min. Krydr med salt og peber.
Anret fisken som vist på billedet.
Server retten sammen med ris eller pasta.
Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)
Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.
Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/
Kommentarer og forslag til opskriften