Gulerødder: Skær toppen af gulerødderne, men bevar ca. 3 cm af det grønne. Skrub dem godt, dup dem tørre og vend dem med olivenolie og lidt peber. Vikl hver gulerod ind i en skive bacon og læg dem på en bageplade med samlingen nedad. Bag gulerødderne i en 175 grader varm ovn i 20-25 min. (til de er møre og baconen er sprød).
Sauté: Snit forårsløgene i skrå skiver og snit salaten i strimler. Smelt en klat smør på panden og sauter løgene 3-4 min. til de knapt er bløde. Rør ærterne i og krydr med salt og peber. Kom salaten i til sidst og vend rundt til salaten lige begynder at falde sammen. Drys med hakket dild lige inden servering.
Fisk: Steg fisken på skindsiden i smør til skindet er gyldent (ca. 3-4 minutter). Vend fisken og steg i yderligere 2-3 minutter.
Server retten sammen med små nye kartofler og godt brød.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kommentarer og forslag til opskriften