0

Pandestegt multefilet med cremet pasta, spegeskinke og cherrytomater

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Pasta: Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Rist skinken sprød på en pande, evt. i en smule olie, og lad den tørre på køkkenrulle før den knuses. Snit skalotteløg og hvidløg helt fint og sauter det på samme pande i lidt olie uden det tager farve. Hæld fløden på og lad det koge lidt ind. Tilsæt ost, persille og knust skinke, vend pastaen i og smag til med salt og peber.

Cherrytomater: Skær tomaterne i kvarte og vend dem med en smule olie, balsamico, salt og peber.

Fisk: Skær fisken i passende portionsstykker, krydr med salt og peber og rist dem gyldne på en pande på begge sider i lidt olie.

Anret pastaen i midten af dybe tallerkner, læg fisken på midten og cherrytomaterne rundt langs kanten.

Server sammen med godt groft brød og evt. agurkestave.

Kommentarer og forslag til opskriften