Tomater: Blanchér tomaterne (brug gerne faste og kødfulde tomater). Dyp dem derefter i isvand og fjern skind og kerner. Skær dem i kvarte og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Drys sukkeret ud på en stor pande, læg de kvarte tomater på panden og krydr med salt og peber, finthakket hvidløg og rosmarin. Varm panden langsomt op så sukkeret smelter. Hæld nogle dråber god balsamico og rødvinseddike samt 1 dl god olivenolie over tomaterne. Steg ved middel varme i ca. 5 min.
Squash: Skær squashene i skiver (brug gerne mindre/tynde squash). Hak et lille skalotteløg fint og sautér det i lidt olie i en gryde. Tilsæt squashene og krydr med salt, peber og lidt hakket persille. Lad dem simre ved middel varme til de er møre. Tilsæt fløden og ryst panden indtil squashskiverne har optaget fløden. Smag til med salt.
Fisk: Skær fileterne i portionsstykker (hvis det ikke allerede er gjort). Snit 2 ridser i skindet på hvert stykke. Gnid kødsiden med lidt salt og peber og varm olien godt op på en pande. Læg fiskestykkerne på panden med skindsiden nedad, skru lidt ned for varmen og steg dem til kødet har skiftet farve – vend kun hvis nødvendigt.
Server sammen med kogte ris.
Kundekommentarer ()