Fisk: Start med at sikre dig at alle skæl er fjernet fra fileterne. De kan skrabes af med en kniv (gør det i køkkenvasken, da det godt kan svine lidt). Skær fileterne i portionsstykker og krydr dem med salt og peber. Steg dem på skindsiden i lidt olie på en varm pande i 5-10 min. afhængig af tykkelsen på fileterne - kødet skal være glasklart. Tag portionsstykkerne af panden efterhånden som de er færdige.
Sauce: Skær baconskiverne i mindre stykker og skær løget i små tern. Svits det hele i lidt olie i en gryde. Tilsæt de flåede hakkede tomater og hønsefonden. Lad det hele simre i ca. 10 min. Blend saucen og kog den ind til en passende konsistens. Smag til med salt og peber. Lige før servering tilsættes cherrytomaterne, som er skåret i små både.
Rucolasalat: Skyl rucolasalaten og tør den.
Anret som vist på billedet.
Server sammen med frisk pasta eller små kartofler.
Kommentarer og forslag til opskriften