Syltede tranebær: Bring tranebærrene i kog i en lage af rørsukker, 2 spsk. vand, saft og skal fra hele citronen samt ½ tsk salt. Lad tranebærrene koge i ca. 1 min., tag gryden af blusset og lad de syltede bær trække så længe som muligt.
Fisk: Krydr fiskene med salt og peber, vend dem i rugmel og steg dem gyldne i smør på en pande i 4-5 min. på hver side.
Løg-/fiskesennepssauce: Skær løgene i skiver og del dem i ringe. Hæld fiskefond og hvidvinseddike i en gryde og tilsæt løgene. Kog i ca. 5 min. - til løgene er møre. Tilsæt fløden og lad saucen koge ind til konsistensen bliver cremet (hvis du bruger mælk kan saucen jævnes med maizena). Smag til med fiskesennep, salt og peber.
Jacob anbefaler at servere retten sammen med kartofler og en kold øl.
Retten kan pyntes med rejer.
Grov Fiskesennep indeholder:
65% gule sennepsfrø, 30% brune sennepsfrø og 5% gurkemeje
Kundekommentarer ()