0
Pandestegt rødspætte med orientalske bønner og nektariner

Pandestegt rødspætte med orientalske bønner og nektariner

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Soigner fileterne, vend dem i rugmel og krydr med salt og peber. Varm en pande op, læg smørret på, lad det bruse op og steg fisken ved middel varme i ca. 3 min. på hver side, til de er gyldne.

Bønner: Soigner champignonerne og skær dem i kvarte. Del hver nektarin i 8 både (fjern stenene). Nip bønnerne og kog dem i min. 5-7 mninutter i saltet vand. Læg dem i isvand til de er nedkølede og derefter i en sigte. Varm olivenolien op på en pande og tilsæt de afdryppede bønner sammen med champignon og mandler. Det hele ristes godt af hvorefter nektarin og sojasauce tilsættes. Væden koges væk hvorefter panden tages af varmen. Tilsæt sød chilisauce og friskhakket persille, rør rundt og smag til med salt og peber.

Anret som vist på billedet og server sammen med godt brød og ovnstegte kartofler eller frisk pasta.

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?