Sauce: Rens peberfrugter, skalotteløg og hvidløg og skær dem i grove tern. Sauter dem i en smule olie til løgene er klare. Tilsæt hvidvin og eddike og kog det ind til det halve. Rør fond og fløde i og blend saucen helt glat. Lad saucen koge ind til ønsket konsistens og smag til med salt og peber.
Asparges: Start med at lave citronsmør: Riv skallen fra citronen ned i en lille kasserolle og pres saften henover. Tilsæt smørret, krydr med salt og peber og varm det stille og roligt op. Fjern den træede ende på aspargeserne ved at brække dem af, og vend aspargeserne i lidt olie, salt og peber. Grill dem på en grillpande eller under grill i ovnen til de er næsten møre. Læg dem i et fad og dryp citronsmørret over.
Fisk: Kom hvedemelet i en dyb tallerken, rør det sammen med et godt nip salt og peber og vend fileterne deri. Kom lidt olie på panden og steg fileterne gyldne og møre på begge sider.
Server retten sammen med råstegte eller kogte nye kartofler og en sprød grøn salat.
Kommentarer og forslag til opskriften