Fisk og jomfruhummere: Bræk hovedet af jomfruhummerne, pil skallen af halerne og fjern den sorte streng (tarmen). Vend fileterne i mel tilsat lidt salt og peber og bank det overskydende mel forsigtigt af. Steg fileterne gyldne på en pande i smør (på begge sider). Lad jomfruhummerne stege med på panden de sidste ca. 2 min. og krydr dem med salt og peber.
Vindruesauce: Kom halverede vindruer (gerne røde), æblemost, hvidvin og 4 spsk. smør i en gryde og kog op under piskning. Rør hakket persille i og lad saucen koge lidt ind. Smag til med salt og peber.
Svampe: Rens svampene og skær dem i mindre stykker. Hak hvidløget meget fint. Varm lidt olie op på en pande og steg svampene ved middel varme til de har taget lidt farve. Tilsæt hvidløg, salt og peber og steg i yderligere 3-4 min.
Anretning: Fordel svampene og fileterne på hver sin side af tallerknerne, dryp saucen rundt om fisken og pynt med jomfruhummerne.
Server retten sammen med små nye kartofler og en blandet grøn salat.
Kommentarer og forslag til opskriften