0

Pandestegt skærisingfilet med sommerfrikassé og passionsfrugt

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Skærising

Fremgangsmåde

Sommerfrikassé: Soigner forårsløg, gulerødder, asparges og svampe og skær dem i mindre stykker med en ensartet tykkelse. Bælg ærterne. Læg alle grøntsagerne i en gryde og dæk halvt med vand tilsat salt. Damp ved middelvarme i ca. 5 min. Hæld væden fra, så der kun er et fugtigt lag i bunden. Tilsæt 30 g smør og smag til med lidt citronsaft, hakket persille samt salt og peber.

Fisk: Lav et ikke gennemgående snit på midten af hver filet og fold fileten sammen. Krydr med lidt salt og peber og steg dem på en pande i lidt olie til de bliver gyldne.

Anret fisken på en bund af sommerfrikassè og garner med saft og kerner fra passionfrugterne.

Server kogt frisk pasta til retten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?